Tencuiala decorativa

Show Filters

Afișez toate cele 21 de rezultate

Afișez toate cele 21 de rezultate

Tencuiala decorativa structurata, tencuiala scoarta de copac, tencuiala canelata si tencuiala bob de orez cu silicon si silicati.

Descriere tencuiala decorativa

Tencuiala decorativa este cea mai buna solutie pentru finisare, stilizare si protectie a peretilor exteriori. Poate fi utilizata la finisarea sistemelor de izolatie termica si, de asemenea, ca strat final peste tencuiala de baza (ciment, var-ciment), tinci, beton sau peste tencuieli termoizolatoare netezite cu tinci.

Caracteristici

Tencuiala decorativa este un amestec de rasini, ingrediente minerale, pigmenti, aditivi si apa, folositi in primul rand pentru a asigura protectia constructiei impotriva factorilor externi. Pe langa calitatea de a mari rezistenta in timp a constructiilor, tencuiala decorativa asigura o aerisire corecta a peretilor, prevenind astfel aparitia igrasiei in interior.

Recomandari

Pentru a obtine cele mai bune rezultate in stilizarea peretilor se recomanda folosirea tencuielii decorative profesionale in detrimentul celei casnice. Cea profesionala este colorata in fabrica si detine garantia de calitate atestata de provenienta de la producatori de renume: Caparol, Weber, Oskar, Danke, Deko professional, etc.

Tipuri

Tencuiala profesionala este tencuiala siliconica, fiind de multe ori confundata cu tencuiala casnica cu silicon. Tencuiala siliconica este un material pe baza de rasini acrilice si siliconice, aditivi specifici, dar si adaos de cuart si granule de marmura. In ceea ce priveste caracteristicile, mentionam rezistenta sporita la apa si flexibilitate. Este recomandata in special pentru protectia monumentelor, restaurarea caselor vechi sau finisarea termosistemelor caselor nou construite.